Em-runde: Spania mot Kroatia

16 juni
Em-runde: Spania mot... image

Spania Kan Nå Langt I Eurocup

Utvalget Av Luis de la Fuente har ryddet opp i tvilen på en spektakulær måte. La Roja har slått Kroatia 3-0, noe som ikke er lett å oppnå, med en veldig komplett kamp der han visste hvordan han skulle gjøre det han måtte gjøre til rett tid.

Rolig Start Og Masterstroke

Spania startet rolig og delte besittelse med Kroatia i starten, og brøt kampen da Morata scoret på sin første mulighet. Dette målet åpnet scoringen og Ble fulgt av Målene Til Fabi Dubrovn Ruiz, med et flott mål, Og Dani Carvajal i første omgang. I løpet av 45 minutter hadde Spania slått i bordet og brakt de 50.000 kroatiske supporterne til taushet.

Upåklagelig Ytelse

Spania jobbet perfekt på debuten I Tyskland. Unai Sim Dubrovn var veldig vellykket i de klare ankomstene fra Kroatia, og slike positive ting ble sett på som gjensynet Med Moratas mål, væskeforbindelsen på høyre ving mellom Carvajal Og Lamine, og følelsen av at enhver spiller kan komme inn når som helst uten å senke nivået på laget.

Lamine Yamal Demonterer Kroatia

Borte er også vanskeligheten med å markere som fordømte oss I Qatar. Denne forestillingen gir grunner til å stole på dette laget som avgjørende har beseiret den vanskeligste motstanderen i sin gruppe, og gjenvunnet sin plass blant favorittene til Dette Europamesterskapet.

For minnet er det debuten til den yngste fotballspilleren i historien i Et Em, Lamine Yamal. I en alder av 16 år var debuten langt fra en attest. Den Av Rocafonda, starteren, var en pine for Kroatia, som ikke visste hvordan de skulle inneholde den unge Spanjolen. I tillegg ble han også den yngste som ga en assist. To poster til samlingen din.

Kommende Utfordringer

Foran Er Italia og Albania, kamper Som Spania vil møte med roen i puten som ble opprettet i dag, med de tre første poengene og tre målene Som får La Roja til å fly. En enorm glede for de 12 000 spanske fansen som ble fordrevet til De Olympiske Leker I Berlin, som sang med ol-spillene Til La Roja og avskjediget kjærlig Morata da Han måtte byttes ut for et slag. Runddebut for Spania.