2 juni
Real Madrid Vinner D... image

Real Madrid Vinner Den 15. Europacupen

Triumf på Wembley

Real Madrid ble seriemester i den 15. Runden av Europacupen da De slo Dortmund på Wembley. Selv om det tyske laget hadde flere og bedre muligheter til å score, klarte de ikke å gjøre dem konkrete, noe som kostet dem nederlaget. Carvajals mål i det 74. minutt var avgjørende og snudde kampen til Madrids favør.

Første Omgang Domineres Av Dortmund

Real Madrid, ansett som favoritter, viste et sakte og forutsigbart spill. Dortmund, som hadde eliminert PSG, visste hvordan De skulle møte Los blancos og dominerte fysisk på midtbanen og forsvaret. I løpet av de første 15 minuttene hadde Dortmund fire klare scoringssjanser, og reddet Madrid takket være stolpen, Courtois og mangelen på tysk mål.

Vinicius isolerte trekk var Real Madrids eneste svar i første omgang. Det hvite laget klarte ikke å skyte mellom de tre pinnene, mens Dortmund fortsatte å generere sjanser, for eksempel Et Sabitzer-skudd avbøyd Av Courtois. Den beste nyheten For Madrid var å komme til pause uten mål mot.

Endring Av Strategi I Andre Omgang

Ancelotti endret strategien ved å plassere Kroos som midtbanespiller og flytte Camavinga til sidelinjen, noe Som ga Madrid større kontroll over ballen. Selv Om Dortmund fremdeles skapte fare, Satte Carvajals mål i det 74. minutt Madrid foran, og endret dynamikken i kampen.

Vinicius ' mål og dortmunds annullering

Med Carvajals mål avgjorde Madrid kampen. Kobel unngikk flere klare sjanser, men han kunne ikke forhindre Vinicius' 0-2 etter en pasning Fra Bellingham i det 82.minutt. Dortmund prøvde å reagere og scoret, men målet ble ikke tillatt for offside. Med seieren sikret feiret Real Madrid sin 15. Europacup, med hyllest til nøkkelspillere Som Kroos, Modric og Vinicius.