Kaksi pidätetty ryöstön tapahtumapaikalla Alicantessa

Väitetyt varkaat piiloutuivat kaappiin ja suihkukaappiin naapurin varoituksen jälkeen. Kansallinen poliisi on pidättänyt kaksi miestä, jotka jäivät kiinni talosta Alicantessa, jonka väitetään ryöstävän.

Miehet pidätettiin rikospaikalla Alicantessa

Tapahtumat tapahtuivat 30. maaliskuuta, kun Alicanten provinssin poliisilaitoksen siviiliturvallisuusprikaatin jäsenet vastasivat viestiin, jossa numeroon 091 soittanut ilmoitti, että hänen naapurinsa taloon oli meneillään murto.

Tämän kansalaisen mukaan, kun hän kuuli kovaa koputusta tasanteelta, hän yritti katsoa, mitä tapahtui kurkistusreiän kautta, mutta joku sulki sen eikä antanut hänen nähdä, mitä oli tapahtumassa. Muutaman minuutin kuluttua hän yritti selvittää, mitä oli tapahtunut. Tällä kertaa hän huomasi, että naapureiden ovi oli auki, mikä yllätti hänet, kun hän muisti heidän olevan poissa tuolloin, joten hän päätti soittaa 091:een.

Paikalle saapuessaan poliisi huomasi, että ovi oli jo kiinni ja lattian lukko rikki, joten he jatkoivat etsintöjä talon sisällä, josta löytyivät kaksi miestä, 27 ja 29 vuotta vanhat piilossa. kaapissa ja suihkukaapissa, vastaavasti.

Pidätyt saatiin kiinni ennen kuin he ehtivät tehdä rikosta kansalaisten yhteistyön ja poliisin nopean väliintulon ansiosta, joten valtakunnallinen poliisi suosittelee soittamaan numeroon 091, jos rikos havaitaan.