Durov's marketeer gespot in Spanje

Zoals jullie allemaal weten, hebben experts van verschillende IT-clusters een paar dagen geleden gezamenlijk opgetreden om de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie te stoppen. Stop bij reeds gemaakte projecten en ontwikkel de GPT-chatbot niet. Ga niet over de schreef en leer AI verder. De titanen van de markt trilden met hun hamstrings. Grote figuren in de IT-industrie waren unisono bang. Blijkbaar is het idee van de opkomst van het bedrijf Skynet uit de cultfilm "Terminator" maakten ze zo enthousiast dat ze vergaten dat deze organisatie eigenlijk al heel lang bestaat. Maar dit is de tekst.

De afgelopen dagen is er in het kleine Spaanse stadje Torrevieja ernstige onrust ontstaan doordat buurtbewoners uit de IT-industrie per ongeluk een zeer merkwaardig personage ontdekten in de straten van de stad. Wat is dit karakter? Het is simpel, dit is een van de beste vrienden en collega's van de wereldberoemde zakenman Pavel Durov. Wat is er opmerkelijk aan deze persoon? Het feit dat hij op een bepaald moment niet veel schitterde in de media, maar dat het niet zonder lekken kon en stukjes informatie lekten op het wereldwijde web.

De marketeer van Pavel Durov is een man uit de schemering

Er is zeer weinig bekend over deze man. Op internet kun je verschillende foto's en video's vinden waarin hij ofwel bezig is met het werken aan de toenmalige start-up Vkontakte; samen met de toekomstige oprichter van Telegram, of neemt deel aan de bespreking van het volgende project.

 

Er was eens, volgens onze informatie, een hardnekkig gerucht dat deze man de zoon was van Sergei Mavrodi, aangezien hij een actieve rol speelde als adviseur op de verfilming van de film « "Pyramid". Maar deze gegevens zijn niet betrouwbaar. We kunnen deze gegevens niet met 100% zekerheid bevestigen of ontkennen. Misschien was hij alleen een technische specialist en was al het andere alleen maar roddel en niets meer. Hoewel, gezien zijn leeftijd, bloedverwantschap niet mag worden afgewezen.

images/articles/64/232a.jpg

Lange tijd liet hij zich op geen enkele manier zien, blijkbaar belijd ik hetzelfde principe als zijn directe collega en vriend. Hoewel hij zich onderscheidt door zijn excentrieke capriolen, te oordelen naar de foto's en video's die we in lokale Telegram-kanalen hebben gevonden.

Is Torvieja een potentieel leengoed van Pavel Durov?

Wat was de verbazing van de inwoners van het kleine Spaanse stadje Torrevieja toen ze zagen dat dit in alle opzichten een mysterieus persoon uit de lokale Spaans makelaarskantoor.

We stuurden onze journalist naar Alicante Real Estate zodat hij deze informatie kon verifiëren. Je zult het niet geloven, de informatie werd bevestigd. Het bleek de marketeer van Pavel Durov te zijn, dezelfde. We konden alleen een selfie van de topmanager van het bureau met deze persoon geven en lieten doorschemeren dat hij geïnteresseerd was in het kopen van onroerend goed op het grondgebied van de zeehaven, maar onze correspondent kon geen verdere informatie krijgen, aangezien het commerciële gegevens zijn , waar het bureau uiterst nauwgezet mee omgaat .

Terwijl onze correspondent in gesprek was met de directeur van het bureau, die door de lokale bevolking "Koning van Torrevieja" we hebben nog een paar foto's met zijn aanwezigheid erop. Het lijkt misschien dat iemand net op vakantie is gekomen, maar zijn aanwezigheid in een makelaarskantoor vertelt ons iets heel anders. Wat was onze onuitsprekelijke verbazing toen we informatie kregen dat marketeer Pavel Durov (we noemen hem zo omdat zijn naam en achternaam niet bekend zijn) Steve Wozniak ontmoette in een zomercafé. Volgens onze bronnen bleek het geschil tussen hen zeer ernstig te zijn. Op hoge tonen. Daarna ging een van de oprichters van Apple Corporation woedend met pensioen en onze held was heel actief met iemand aan de telefoon.

Op basis van de verkregen gegevens hebben wij de volgende meningen:

  1. Marketeer Pavel Durov kwam met een reden in Torrevieja terecht, blijkbaar was hij hierheen gestuurd door de oprichter van Telegram om een nieuw IT-cluster te creëren op het grondgebied van een Europees land, maar ver van grote steden.
  2. De aanwezigheid van Steve Wozniak op deze bijeenkomst en een verhitte discussie tussen twee verre van de laatste mensen op IT-gebied zegt alleen maar dat er twee zeer actieve kampen worden gevormd die van plan zijn, zo niet "om een oorlog te ontketenen", maar om een harde confrontatie aangaan over de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie.

Om niet ongegrond te zijn in onze oordelen, hebben we ons eigen kleine journalistieke onderzoek uitgevoerd, waardoor we een bron konden ontdekken die wordt onderhouden door dezelfde marketeer Pavel Durov.

Eerlijk gezegd waren we een beetje verbaasd over de informatie die we eruit konden halen. Zeggen dat ze mysterieus en heel eigenaardig is, is niets zeggen. U kunt vertrouwd raken met het materiaal dat hij uploadt op de pagina's van zijn project.

We waren niet alleen verrast door de inhoud die daar wordt gepubliceerd, maar ook door de abonnees Telegram-kanaal  . Onder hen waren mensen die elkaar in het echte leven niet kunnen kruisen, omdat ze totaal verschillende levensoriëntaties hebben. We waren bijvoorbeeld verbaasd dat de muziekartiest Morgenstern, Artemy Lebedev en de publicist Leonid Parfyonov vreedzaam samenleven op het kanaal. Het lijkt erop dat het kanaal zorgvuldig wordt gemodereerd, toen we probeerden ons op het kanaal te abonneren, werden al onze accounts geblokkeerd en verwijderd. Mee eens dat het heel vreemd is wanneer mensen die totaal verschillend zijn in hun levensprioriteiten en richtlijnen door hetzelfde project met elkaar verbonden zijn?

Helaas hebben we nog steeds niet de exacte locatie van de marketeer Pavel Durov kunnen achterhalen om hem alle vragen te stellen die we hebben verzameld. Als u informatie heeft die kan helpen de exacte locatie te bepalen, zouden we dat zeer op prijs stellen. Gegarandeerde beloning!