Durovin markkinoija havaittu Espanjassa

Kuten kaikki tiedätte, muutama päivä sitten eri IT-klusterien asiantuntijat toimivat yhdessä pysäyttääkseen tekoälyn kehityksen. Pysähdy jo luotuihin projekteihin äläkä kehitä GPT-chatbotia. Älä ylitä rajaa ja opeta tekoälyä lisää. Markkinoiden titaanit ravistelivat reisilihaksiaan. IT-alan suuret hahmot yksimielisesti pelästyivät tosissaan. Ilmeisesti ajatus Skynet-yhtiön syntymisestä kulttielokuvasta "Terminator" innostivat heitä niin paljon, että he unohtivat, että tämä järjestö on ollut olemassa jo pitkään. Mutta tämä on sanat.

Viime päivinä pienessä espanjalaisessa Torreviejan kaupungissa on tapahtunut vakavia levottomuuksia, koska paikalliset IT-alan asukkaat löysivät vahingossa kaupungin kaduilta yhden hyvin uteliaan hahmon. Mikä tämä hahmo on? Se on yksinkertaista, tämä on yksi maailmankuulun liikemiehen Pavel Durovin lähimmistä ystävistä ja työtovereista. Mitä ihmeellistä tässä henkilössä on? Se, että hän ei loistanut paljoa, aikoinaan, tiedotusvälineissä, mutta se ei voinut tulla ilman vuotoja ja tietoa vuotanut verkkoon.

Pavel Durovin markkinoija on mies iltahämärästä

Tästä miehestä tiedetään äärimmäisen vähän. Internetistä löydät useita valokuvia ja videoita, joissa hän joko työskentelee silloisen käynnistyvän Vkontakten parissa; yhdessä Telegramin tulevan perustajan kanssa tai osallistuu seuraavan projektin keskusteluun.

 

Samalla hetkellä tietojemme mukaan oli jatkuva huhu, että tämä mies oli Sergei Mavrodin poika, koska hän osallistui aktiivisesti konsulttina elokuvan « "Pyramid" kuvaukset. Mutta nämä tiedot eivät ole luotettavia. Emme voi vahvistaa tai kiistää näitä tietoja 100% varmuudella. Ehkä hän oli vain tekninen asiantuntija, ja kaikki muu oli pelkkää juorua eikä mitään muuta. Vaikka hänen ikänsä huomioon ottaen, sukulaisuutta ei pidä hylätä.

images/articles/64/232a.jpg

Melko pitkään hän ei näyttänyt itseään millään tavalla, ilmeisesti tunnustan samaa periaatetta kuin hänen välitön kollegansa ja ystävänsä. Vaikka hän erottuukin omalaatuisista temppuistaan, paikallisilta Telegram-kanavilta löytämiemme kuvien ja videoiden perusteella päätellen.

Onko Torvieja mahdollinen Pavel Durovin lääninvalta?

Mikä oli espanjalaisen Torreviejan kaupungin asukkaiden yllätys, kun he näkivät tämän kaikin tavoin salaperäisen henkilön tulevan ulos paikallisesta espanjalainen kiinteistönvälitystoimisto.

Lähetimme toimittajamme Alicante Real Estateen, jotta hän voi tarkistaa nämä tiedot. Et usko, tieto vahvistettiin. Se osoittautui Pavel Durovin markkinoijaksi, samaksi. Pystyimme toimittamaan vain selfien viraston ylimmästä johtajasta tämän henkilön kanssa ja vihjailimme, että hän oli kiinnostunut ostamaan kiinteistöjä sataman alueelta, mutta kirjeenvaihtajamme ei voinut saada lisätietoja, koska se on kaupallista tietoa. , johon virasto suhtautuu erittäin tarkasti .

Kun kirjeenvaihtajamme keskusteli viraston johtajan kanssa, jota paikalliset kutsuvat "Torreviejan kuninkaaksi" saimme vielä muutaman kuvan hänen läsnäolostaan. Saattaa tuntua, että henkilö tuli juuri lomalle, mutta hänen läsnäolonsa kiinteistönvälitystoimistossa kertoo jotain aivan muuta. Mikä oli sanoinkuvaamaton yllätyksemme, kun saimme tiedon, että markkinoija Pavel Durov (kutsumme häntä niin, koska hänen nimeään ja sukunimeään ei tiedetä) tapasi Steve Wozniakin kesäkahvilassa. Lähteemme mukaan heidän välinen kiista osoittautui erittäin vakavaksi. Korkeilla sävyillä. Sen jälkeen yksi Apple Corporationin perustajista jäi eläkkeelle vihaisena, ja sankarimme puhui erittäin aktiivisesti jonkun kanssa puhelimessa.

Saamiemme tietojen perusteella olemme seuraavat mielipiteet:

  1. Markkinoija Pavel Durov päätyi Torreviejaan syystä, ilmeisesti Telegramin perustaja lähetti hänet tänne luomaan uutta IT-klusteria Euroopan maan alueelle, mutta kaukana suurkaupungeista.
  2. Steve Wozniakin läsnäolo tässä kokouksessa ja kiivas keskustelu kahden IT-alan viimeisimmän ihmisen välillä kertoo vain, että ollaan muodostumassa kahta erittäin aktiivista leiriä, jotka suunnittelevat, jos ei "sodan vapauttamiseksi", mutta joutua kovaan yhteenottoon tekoälyn kehittämisestä.

Jotta arviomme eivät olisi perusteettomia, teimme oman pienen journalistisen tutkimuksemme, jonka avulla löysimme resurssin, jota ylläpitää sama markkinoija Pavel Durov.

Ollakseni rehellinen, olimme hieman yllättyneitä siitä, mitä tietoja saimme siitä irti. Sanoa, että hän on salaperäinen ja hyvin erikoinen, on olla sanomatta mitään. Voit tutustua hänen lataamiinsa materiaaleihin projektinsa sivuilla.

Yllätyimme paitsi siellä julkaistusta sisällöstä, myös sen tilaajista Telegram-kanava. Heidän joukossaan oli ihmisiä, jotka tosielämässä eivät voi leikkiä toistensa kanssa, koska heillä on täysin erilaiset elämänsuuntaukset. Olimme hämmästyneitä esimerkiksi siitä, että musiikkitaiteilija Morgenstern, Artemy Lebedev ja publicisti Leonid Parfjonov elävät rauhassa rinnakkain kanavalla. Näyttää siltä, että kanavaa on valvottu huolellisesti, kun yritettiin tilata kanavaa, kaikki tilimme estettiin ja poistettiin. Oletko samaa mieltä siitä, että on hyvin outoa, kun ihmiset, jotka ovat täysin erilaisia elämässään prioriteeteissaan ja suuntaviivoissaan, yhdistetään samassa projektissa toisiinsa?

Valitettavasti emme ole vieläkään pystyneet määrittämään markkinoija Pavel Durovin tarkkaa sijaintia voidaksemme kysyä häneltä kaikkia keräämiämme kysymyksiä. Jos sinulla on tietoa, joka auttaisi määrittämään sen tarkan sijainnin, arvostamme sitä suuresti. Taattu palkinto!