Ilmaiset bussit nuorille Alicantessa

Alle 31-vuotiaat Alicantessa asuvat nuoret voivat käyttää jo voimassa olevia FGV-lippuja ilmaiseen matkustamiseen Alicanten raitiovaunuissa.

Alle 31-vuotiaat, jotka käyttävät säännöllisesti julkista liikennettä Generalitatin lainkäyttövallan alaisuudessa, voivat nyt hakea matkalippuja, joilla he voivat matkustaa ilmaiseksi 7. huhtikuuta alkaen.

Ilmainen bussimatka Alicantessa

Esimerkiksi Alicanten maakunnassa nuoret käyttäjät voivat käyttää jo käyttämiään FGV-lippuja ilmaiseen matkustamiseen Alicanten raitiovaunuissa, koska sama kortti on voimassa myös heille.

Nuoret, joilla ei vielä ole FGV-lippua ja jotka haluavat matkustaa Alicanten pääkaupunkiseudun kattavilla kaukoliikenteen busseilla, voivat saada tämän ilmaisen lipun FGV:n Alicanten toimistoista tai linjatoimilupayhtiön (Vectalia) toimipisteistä Santa Pola.

Väliaikaisen passin hakijoiden on oltava alle 31-vuotiaita hakemusta tehdessään, ja heidän on esitettävä voimassa oleva henkilöllisyystodistus, NIE-todistus tai passi osoittaakseen, että he täyttävät ikävaatimuksen.

Lisäksi alle 14-vuotiaat, joilla ei ole DNI-todistusta, voivat todistaa täyttävänsä ikäkriteerin sukukirjalla, ja heidän on esitettävä myös SIP-sairaanhoitokortti.

Tämän ilmaisen tilapäisen lipun voi hankkia 7. huhtikuuta asti, joka on voimaantulopäivä, ja koko voimassaoloajan 31. heinäkuuta asti kunkin toimiluvan saajan tavanomaisten lippujen ja useiden lippujen myyntikanavien kautta.

Jokainen toimiluvan saajayritys myöntää nämä ilmaisliput ja välittää ohjeet käyttäjilleen. Tätä varten osa yrityksistä aikoo julkaista ohjeet verkkosivuillaan, kun taas toiset tarjoavat kaikki tarvittavat tiedot omissa fyysisissä tiloissaan palvelemissaan kunnissa.

Myös nykyiset liput mukautetaan tähän ilmaismatka-aikaan. Tämä koskee nuorten ja opiskelijoiden omia liittymiä, jotka ovat tällä hetkellä alennettuja ja toimivat matkalippuna ja ovat edelleen maksutta 7.4. Ne, jotka haluavat saada nämä liput, voivat hakea niitä verkossa kyseisen yrityksen verkkosivuilta.

Toista 10 matkaa

Käyttäjien on maksettava talletus väliaikaisesta lipusta, joka palautetaan, jos he tekevät 10 tai enemmän matkaa ilmaislipun aikana. Väliaikaisen lipun takuumaksu perustuu matkaan lähtöpaikasta määränpäähän tai tarvittaessa vyöhykkeiden yhdistelmään.

Joten enintään 25 kilometrin matkoista tai vyöhykeyhdistelmästä on maksettava 10 euroa; 20 euroa - yli 25 ja enintään 50 kilometrin matkoista tai useammasta vyöhykeyhdistelmästä; 30 euroa - yli 50 ja enintään 100 kilometrin matkoista ja 40 euroa - yli 100 kilometrin matkoista. Talletuksen määrään sovelletaan vain suurperheiden alennusta.

Jos käyttäjä osti lipun luottokortilla, hyvitys suoritetaan automaattisesti ilman ennakkopyyntöä kortille, jolla lippu on ostettu. Hyvitys suoritetaan voimassaoloajan päätyttyä ja enintään kuukauden kuluessa.

Talletuksen palautus

Käteismaksuista saatujen lippujen osalta käyttäjän on pyydettävä takuumaksun palautusta lipunmyynnissä, asiakaspalvelupisteissä tai muussa edunhaltijan tätä tarkoitusta varten tarjoamassa huoltopalvelussa enintään ajan kuluessa. kuukauden kuluttua tilapäisen kuljetustilauksen päättymispäivästä.

Jos väliaikainen matkakortti katoaa tai vahingoittuu, käyttäjä voi pyytää uuden väliaikaisen matkakortin peruuttamalla edellisen.