Pablo Samper esittelee 20 000 m2:n jalankulkualuehankkeen Torreviejan keskustassa

Kävelykaduista tulee avoimia tiloja, joissa perheet, aikuiset ja lapset voivat kävellä ja leikkiä terveellisessä ympäristössä kaupunkipuutarhojen ympäröimänä. Kaupungin kaupallisen keskuksen kunnostus tulee olemaan erittäin houkutteleva kauppiaille ja liikemiehille sekä asunnonomistajille. Suunnitelmissa on Plaza del Molinon uudistaminen rakentamalla parkkipaikka Parc de la Estacióniin jo suunnitellun lisäksi, joka luo yli 1 000 pysäköintipaikkaa.

Torreviejan jalankulkualueen jälleenrakennus

Pablo Samper, Sueña Torreviejan pormestariehdokas, on julkistanut kunnianhimoisen ja jännittävän Torreviejan keskustan jalankulkuprojektin, joka Samperin mukaan "muuttaa täysin Torreviejan keskustan ja sitä ympäröivien alueiden ilmeen, kun kansalaiset palaavat kaduille ." Kävelykadut korvaavat autot perheillä, aikuisilla ja lapsilla, jotka kävelevät ja leikkivät ympäristössä, jossa ei ole saasteita ilman turhautumisvaaraa, ympäristössä, jota ympäröivät kaupungin puutarhat täynnä kasveja ja puita.

Torreviejan jalankulkualueen jälleenrakennus

Samalla tavalla ihmiset, joilla on toiminnallinen monimuotoisuus, nauttivat täysin mukautetuista tiloista, kun arkkitehtoniset esteet poistetaan.

Samper sanoo "se on jännittävä ja kunnianhimoinen projekti, koska Sueña Torrevieja" on poliittinen puolue, joka määrittelee ensimmäistä kertaa selkeästi ne kaupunkimallin parametrit, jonka haluamme saavuttaa ja jonka parissa olemme työskennelleet jo monta vuotta.

Aluksi aiomme määrittää Calles Orihuelan ja Rambla Juan Mateon sekä San Pascualin ja Paseo Vistalegren välisen alueen jättäen poistumis- ja sisääntulotiet kaupungin keskustaan sekä lastaus- ja purkualueet asukkaiden ja hätätilanteiden käyttöön. palvelut.

"Sueña Torreviejassa työskentelemme tosiasioiden, todellisuuden kanssa, haluamme tehdä Torreviejasta nykyaikaisemman, tutumman ja nautittavamman kaupungin", Samper sanoo.

Torreviejan jalankulkualueen jälleenrakennus

Jalankulkualueprojektissa on useita tavoitteita, mukaan lukien:

– Jalankulkuliikenne uusien nähtävyyksien, kuten Mercado de Abastosin (La Plaza), sataman ja Parc de la Estaciónin luomisen vuoksi.

– Kansalaisten paluu kaduille heidän käyttöönsä ja nautinnolleen sekä vapaa-ajan ja kulttuuritapahtumien ja -toimintojen ohjelmointi.

- Edistetään kaupunkiliikenteen kehittämistä, jonka tulee olla tehokasta, riittävästi linjoja ja aikatauluja sekä ympäristöä kunnioittavaa.

- Kauppiaille ja liikemiehille äärimmäisen houkutteleva kaupungin kaupallisen keskuksen entisöinti, jossa asukkaat ja vierailijat liikkuvat jatkuvasti, mikä edellyttää välittömästi kaikkien kiinteistöjen, sekä liiketilojen (monet jotka ovat nyt kiinni) ja asuin.

- Naapurikaupoista tulee jälleen todellisuutta.

- Näiden katujen pääsyvaatimukset määräytyvät rekisterikilven tunnistuskameroiden tai asukkaiden rajoitettujen kulkukorttien sekä lastaus- ja purkupisteiden valvonnan avulla.

Torreviejan jalankulkualueen jälleenrakennus

- Etsimme tapoja sovittaa yhteen hotellien ja ravintoloiden kaupallinen elämä ja asukkaiden liikkuminen pysäköintipaikoilleen ja sieltä pois.

- Kannustamme huolehtimaan ja kunnioittamaan jalankulkualueitamme ikään kuin ne olisivat omia kotejamme.

- Matkailun kausiluonto, kun kaupunkia uudistavista kaupunkikehityksistä tulee positiivinen vertailukohta, joka muuttaa jalankulkualueet autenttisiksi skenaarioiksi, joissa poikkeuksellisen laajan ravintolavalikoiman lisäksi voit nauttia monipuolisesta ja korkeasta -laadukas kulttuuritarjonta.

- Plaza del Molinon peruskorjaus ja pysäköintialue, joka yhdessä Estación Parkin pysäköintialueen kanssa luo yli 1 000 pysäköintipaikkaa.

Samper päätti toteamalla, että "tätä suurenmoista hanketta täydennetään pyörätieverkoston luomisella, joka yhdistää kaupungin keskustan kaikkiin kunnan kaupungistumisalueisiin, julkisen liikenteen lopullisella kehittämisellä puhtaalla energialla tiheämmin ja laatua ja suurten parkkipaikkojen ja parkkihallien luomista edellä mainittujen lisäksi.