Toncoinin paras hinta. Mistä ja miten ostaa TON?

23. joulukuuta 2021 Pavel Durov julkaisi Telegramissaan viestin, joka herätti yleistä kiinnostusta Toncoin-kryptovaluuttaa kohtaan. Siinä hän ilmaisi hyväksyntänsä ja kiitollisuutensa TON (The Open Network) -tiimille, joka jatkoi projektin kehittämistä Durovin veljesten erottua siitä vuonna 2020.

Toincoinin ympärillä tämän lausunnon jälkeen noussut hype vaikutti siihen, että valuuttakurssi nousi muutamassa tunnissa 50 % ja jatkoi vauhtiaan. Jopa ne ihmiset, jotka eivät olleet koskaan aiemmin sijoittaneet, kiinnostuivat kryptovaluutoista. Heille tämä artikkeli on hyödyllisin: täällä kerromme sinulle kuinka ottaa ensimmäiset askeleet Toincoin-kaupankäynnissä. Helmikuun 2022 alussa kurssi laski hieman ja nyt kolikon hinta on 2,7 dollaria, ja jatkan HODL-strategian ylilyöntejä.

Hieman historiaa TON:sta

TON Durovin johtaman Telegram-tiimin työn tuloksena ilmestyi vuonna 2018. Tämän lohkoketjualustan piti kilpailla Bitcoinin ja Ethereumin kanssa tuomalla markkinoille oman kryptovaluutansa Gramin. Amerikkalainen tuomioistuin ei kuitenkaan hyväksynyt tätä päätöstä ja kielsi Gramin jakelun sekä Yhdysvalloissa että ulkomailla.

Siksi vuonna 2020 Pavel Durov joutui luopumaan alustan jatkokehityksestä. TONin tarina olisi voinut päättyä tähän, mutta 3.8.2021 Telegram-tiimi siirsi alustakehityksensä avoimelle kehittäjäyhteisölle, joka jatkaa projektin kehittämistä tähän päivään asti. Myös virallinen verkkotunnus ton.org siirrettiin TON Foundation -tiimille, jossa julkaistiin aiemmin ajan tasalla olevaa tietoa lohkoketjuprojektista.

Missä Toncoin & TON

Koska kryptovaluuttaa ei voi tallentaa pankkikortille, sinun on luotava erityinen virtuaalinen lompakko. Voit tehdä tämän siirtymällä valuutan viralliselle verkkosivustolle — ton.org/wallets .
Siellä sinua tervehditään kuvalla iloisesta ankasta, jolla on lompakko ja iso sininen painike sopivan sovelluksen asentamiseksi riippuen siitä, millä laitteella katselet sivua (tietokone, Android tai ios-puhelin).

Vaihtoehtoisesti, kun napsautat Näytä kaikki alustat -painiketta, voit tarkastella luetteloa kaikista käytettävissä olevista alustoista tai luoda lompakon selaimessa käyttämällä Web Wallet -painiketta. Harkitse esimerkiksi lompakon asentamista Android-puhelimeen.

Kun asennat sovelluksen puhelimeesi, voit valita yhden kahdesta vaihtoehdosta: minimalistisemman Standard Walletin tai toimivamman Tonkeeperin. Ensimmäinen vaihtoehto on kätevä saldon ja tilisiirtojen seuraamiseen, ja toisen ohjelman avulla voit myös seurata kryptovaluutan kurssia ja tehdä ostoksia. Tarkastuksessamme harkitsemme sitä.

Lataa siis Tonkeeper puhelimeesi ja suorita se. Sovellus luo sinulle lompakon ja tarjoaa sinulle 24 numerosta ja sanasta koostuvan salauksen kirjoittamisen. Jos puhelin katoaa, tämä yhdistelmä on ainoa tapa palauttaa lompakko ja siihen tallennettu valuutta. Siksi on parasta tallentaa teksti muistikirjaan, joka sinulla on kotona. Etkä missään nimessä saa tallentaa tietoja samaan puhelimeen, johon lompakko on asennettu, sillä jos kadotat gadgetin, menetät sekä lompakon että palautuskoodin.

Kun olet tallentanut ehdotetun salauksen, ohjelma varmistaa turvakysymyksen avulla, että olet todellakin tallentanut tarvittavat tiedot. Tämän jälkeen pääsy lompakkoon avautuu.

Toncoin/TONin ostaminen

Edellisen osion ohjeiden onnistuneen noudattamisen jälkeen ilmeisin paikka valuutan ostoon on Ton Keeper -sovellus. Tämä vaihtoehto ei kuitenkaan ole ainoa. Voit ostaa tonneja myös Telegram-bottien avulla sekä pörsseistä ja kryptovaluutanvaihtimista.

Yleisin paikka käydä kauppaa Toncoinilla on virallinen botti:

On monia muita alustoja, joilla voit ostaa tai myydä Toncoinia, mutta tämä luettelo riittää aloittelevalle sijoittajalle. Haluamme myös muistuttaa, että kryptovaluuttakauppaan liittyy suuria riskejä, joten sinun ei pidä sijoittaa siihen summia, joiden menettäminen heikentää elämäsi laatua.

Nyt kun olemme selvittäneet mahdolliset kaupankäyntijärjestelmät ja päättäneet investointien määrästä, katsotaanpa joitain alustoja tarkemmin.

Kaunein TON Keeper -lompakko

Ennen kuin voit aloittaa kaupankäynnin tällä sovelluksella, sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi skannaamalla passi. Kun tämä toimenpide on suoritettu, voit ostaa ja myydä valuuttoja markkinahintaan. Voit tehdä tämän siirtymällä "Exchange" osa; ja valitse jokin vaihtoehdoista. Tällä hetkellä TON Keeperissä voit maksaa TONin pankkikortilla tai vaihtaa sen Ethereumiin.

Crypto Bot -sähköpostibotti kehittäjiltä

Jotta voit käyttää botteja, sinulla on oltava tili tässä messengerissä ja Telegram-sovellus asennettuna. Sen jälkeen sinun on lisättävä itsesi Cripto Bot. Tätä varten:

 • siirry "Yhteystietoihin" osio;
 • kirjoita hakupalkkiin @CryptoBot;
 • napsauta löydettyä yhteystietoa;
 • napsauta "Suorita" -painiketta valintaikkunan alaosassa.

Näet viestin, että täällä voit ostaa, myydä ja säilyttää valuuttaa, sekä valikon, jonka avulla voit suorittaa kaikki nämä toiminnot. Toncoin tallennetaan botin sisäiseen lompakkoon, joka luodaan sinulle, kun aloitit työskentelyn Cripto Botin kanssa.

Mutta turvallisempi säilytyspaikka on aiemmin luomamme ulkoinen lompakko. Tämä johtuu siitä, että se ei ole riippuvainen Telegram-tilistäsi, ja jos se hakkeroidaan tai estetään, et menetä pääsyä ohuisiin verkkoihisi. Kuitenkin siirtäessäsi kryptovaluuttaa sisäisestä lompakosta ulkoiseen, sinulta veloitetaan provisio, joka on tullut laajalti tunnetuksi ehdollisena nimellä "kaasu / polttoaine".

Jos haluat ostaa Toncoinin, sinun on mentävä "Marketin" päävalikon osa; ja valitse haluamasi valuutta (TON). Tämän jälkeen voit valita haluamasi maksutavan. Hyväksytty maksuksi:

 • ruplaa;
 • dollaria;
 • hryvnia;
 • euroa;
 • Valko-Venäjän ruplaa;
 • tenge.

Voit myös valita maksujärjestelmän. Kun maksutapa on valittu, näkyviin tulee luettelo ostettavissa olevista tarjouksista. Tämän botin erottuva piirre on, että botin käyttäjät muodostavat nämä tarjoukset suoraan. Tämä tarkoittaa, että jokainen heistä voi määrätä itselleen sopivat ehdot, mukaan lukien kustannukset ja ostettavan krypton vähimmäismäärä.

Koska botti pidättää 1 %:n provisiota myydessään valuuttaa, on mahdollista, että myyjät nostavat tapahtuman hintaa. Mutta käyttäjiltä, jotka ostavat valuuttaa, "Crypto Bot" ei pidätä provisiota.

Kun olet valinnut houkuttelevimman tarjouksen, noudata alla olevia ohjeita:

 • ilmoita tonnin määrä, jonka olet valmis ostamaan;
 • napsauta "Luo kauppa" painiketta;
 • odota, että myyjä vahvistaa kaupan;
 • 15 minuutin kuluessa siirrä tarvittava rahasumma tiedoihin, jotka näkyvät maksutapaa valittaessa ilmoitetulla tavalla;
 • vahvista siirron lähettäminen "Maksu lähetetty" painiketta;
 • odota, että myyjä vahvistaa maksun vastaanottamisen.

Kun vahvistus on vastaanotettu, ostetut Toncoinit siirretään sisäiseen lompakkoosi. Jos myyjä ei vahvista rahojen vastaanottamista, sinulla on mahdollisuus aloittaa riita ja palauttaa maksettu summa takaisin.

Jos haluat siirtää krypton sisäisestä lompakosta ulkoiseen, valitse "Lompakko" -osiosta botin päävalikossa, napsauta "Poista" painiketta; ja määritä nostovaluutta (TON). Kirjoita sitten ulkoisen lompakkosi numero tekstikenttään ja lähetä viesti.

Voit selvittää lompakkonumeron Tonkeeperissä. Se on listattu "Hanki kryptovaluutta" -osio.

Telegramin virallinen lompakko

Salauksen ostaminen Wallet-sähköbotissa on hyvin samanlaista kuin edellinen vaihtoehto, mutta siinä on useita merkittäviä eroja.

 • Ensinnäkin myyjät eivät ole yksittäisiä käyttäjiä, vaan itse botti. Näin varmistetaan, että ostohinta vastaa aina sen hetkistä markkinahintaa.
 • Toiseksi, jotta voit suorittaa tapahtuman, sinun on vahvistettava tilisi antamalla puhelinnumero, passikuva ja selfie.
 • Ja kolmanneksi, tässä tapauksessa on tapahtuman vähimmäissumma.

Yhteenveto TON

Siksi Toncoinin hankinta ja varastointi — melko yksinkertainen toimenpide, jonka useimmat aktiivisesti sosiaalisia verkostoja käyttävät ihmiset voivat käsitellä. Aloita luomalla lompakko ja tutustu Tonkeeper-sovelluksen ja sähkebottien ostamiseen. Ja kun olet itsevarma, voit tutustua yllä mainittuihin kryptopörsseihin.

Suosittelen myös ehdottomasti kiinnittämään huomiota uusiin TONin NFT-projekteihin, jolla voit myös ansaita rahaa siirtymällä jälkimarkkinoille.

Mutta muista: älä sijoita liikaa sinulle. Tämä tekee sijoittamisesta jännittävän toiminnan, joka tuottaa iloa lisätuloista, eikä stressaavaa, joka tuhoaa elämää.