Alicanten maakunnan rannat valmistautuvat pääsiäiseen

Alicante, Elche, Torrevieja tai Orihuela palauttavat hengenpelastuspalvelun 1.4.–10.4. parantaakseen turvallisuutta vierailijavyöryn takia. Benidormissa, jossa palvelut ovat avoinna ympäri vuoden, siivousta ja valvontaa on tehostettu

Alle 15 päivää on jäljellä Alicanten maakunnan rannikolle vastaanottaa satoja, tuhansia turisteja, jotka tekevät meistä muutamaksi päiväksi Keski- ja Pohjois-Espanjan rannan.

Alicanten tärkeimmät kaupungintalot ymmärtävät pyhän viikon merkityksen taloudellisesta näkökulmasta useimmille kunnille ja tekevät näinä päivinä töitä hiekkasärkkien puhdistamiseksi ja valmistelemiseksi sekä ennallistaakseen palveluita, kuten huonekaluja, siivousta, pelastuspalveluita ja ensiapu. jotta uimarit tuntevat olonsa mukavaksi, mutta ennen kaikkea turvalliseksi.

Costa Blancan rannat

Sillä välin kunnat, jotka pitävät rantansa täydellä kapasiteetilla ympäri vuoden, kuten Benidormin tapauksessa, tehostavat laadunvalvontaa ja vahvistavat kaikkia palveluja vastatakseen hotellien käyttöasteeseen, mikä alakohtaisten ennusteiden mukaan voi vaikuttaa tekniseen täyteen.

Pääkaupungissa Alicantessa Municipal Tourist Board on aktivoinut hätäratkaisun estääkseen hengenpelastajien pulaa Alicanten rannoilla tulevan pyhän viikon aikana uuden sopimuksen viivästymisen vuoksi. Palvelu tulee mahdolliseksi eroavan yhteisyrityksen kanssa tehdyn sopimuksen ansiosta, joka kieltäytyi jatkamasta toimintaansa vielä vuoden jatkomahdollisuudesta huolimatta henkilöstön mobilisoimisesta Postiguetin rannoilla pelastus- ja ensiaputyötä varten. San Juan, Urbanova , Albufereta ja Almadraba lauantaista 1. huhtikuuta 10. huhtikuuta sekä 20. huhtikuuta Santa Faz.

Lisäksi he ovat alkaneet pidentää puisia kävelyteitä, joita lyhennetään talvella myrskyjen aiheuttamien vahinkojen välttämiseksi, tarjoamalla aurinkotuoleja ja -varjoja sekä tehostamalla siivousta, jotta kaikki olisi valmiina ensimmäisten turistien saapumiseen 31. maaliskuuta alkaen.

Benidormissa, jossa on siivouspalvelua, hengenpelastajat, huonekalujen vuokraus tai rantapalvelu saatavilla ympäri vuoden, kaupunginvaltuusto ja hiekkapalkkien integroidusta hallinnasta vastaava yritys lisäävät sekä henkilökunnan keskittymistä rannoille. ja aikataulut, joitain vahvistuksia, jotka kattavat kaupungin rannoilta Serra Geladan kahteen lahteen. Samoin kaupunginvaltuusto tekee tärkeitä muutoksia ja parannuksia kahdelle tärkeimmälle "myymälälle": Levantissa symbolista valoseppelettä ja tukipylväitä korjataan ranta-alueella; Ponientessa korvataan koko vanha puinen kävelytie, joka kulkee rinnakkain kävelykadun kanssa ja joka on ollut kauheassa kunnossa monta vuotta.

Costa Blancan rannat

Elchen rannoilla hengenpelastuspalvelu toimii myös täydellä teholla 1.-10.4. klo 11.00-17.00. El Altaan, Arenales del Soliin, El Carabasiin ja La Marinaan tulee neljä ensiapuasemaa, joissa on koordinaattori, kaksi pelastusvenekipparia, kymmenen hengenpelastajaa, neljä ambulanssiteknikkoa ja kaksi ambulanssia. Nykyään tehdään töitä kaikkien rantojen pääväylän ilmastoimiseksi, joita varten on järjestetty jalankulkupolut pääsisäänkäyntiin ja kesään mennessä ne asennetaan kokonaan. Konsistoorium vakuuttaa, että jalkakylvyt ovat toiminnassa kaikilla rannoilla pääsiäiseen asti, vaikka kansalaiset ovat kritisoineet, että jotkut näistä järjestelmistä, joista Consell vastaa, eivät toimi. Arenales del Soliin ja Carabasiin asennetaan myös jäteastiat, kuusi kemikaalikäymälää ja kaksi kioskia.

Sijoitus Vega Bajaan

Torreviejassa pelastajat työskennellä 1.-10. huhtikuuta klo 11.00-18.00, 26 henkilön työskentely 5 km:n rannoilla Torreviejan rannikolla: Playa de la Mata, Los Locos, El Cura ja luonnonaltaiden alue Paseo -Juan Apariciossa, Los Naufragosissa ja Cala Piterasissa ranta- ja kaupunkisiivousneuvojan Antonio Vidalin (PP) mukaan.

Myös Costas-toimiluvan mukaisten rantabaarien asennus on saatu päätökseen. Lahden alueilla ei ole hengenpelastuspalvelua, josta kunta varoittaa joillakin niistä. Neuvonantaja huomauttaa, että viime päivinä 15 kilometrin rantaviivan merkitseminen — rannat ja kalliot — erityisen huolellisesti, jotta Posidoniuksen niitty ei vahingoitu. Lisäksi Torreviejan rannikolla avataan tällä pyhäviikolla rantojen puhdistukseen ajoneuvo- ja erikoiskalustoa, johon kaupunginvaltuusto on investoinut voittajan Accionan kautta 3,4 miljoonaa euroa.

Sillä välin Orihuelassa kaupunginvaltuusto asentaa rannoille 15 000 euroa maksavat jalkapesurit ja uudet kulkutiet pääsiäiseksi mennessä, vaikka kevätmyrskyjen vuoksi niistä ei asenneta ennen kesää. Lisäksi hengenpelastuspalvelu toimii 1.-10.4. Ne, jotka eivät vielä aukea, ovat rantabaareja, koska sopimus päättyi tammikuussa, eikä niitä ole vielä ehtinyt myöntää. Yksi tämän sopimuksen käyttäjien eniten pyytävistä palveluista on kylpyhuoneet, joten konsistori ei sulje pois siirrettävien wc-istuinten asennusta vaihtoehtona.